اخبار ویژه
1401/10/25 یکشنبه
👈 با حضور رییس مرکز امور بین الملل دانشگاه پیام نور
✔️ سرپرست جدید دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل عسلویه معرفی شد.

✔️ جابر قاسمی به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز بین اللملی عسلویه معرفی شد.
➖ به گزارش روابط عمومی، دکتر مجتبی سلطانی احمدی رئیس مرکز بین الملل دانشگاه پیام نور در جلسه معارفه سرپرست پیام نور عسلویه با بیان اینکه دانشگاه پیام نور با رسالتی که دارد توانسته آموزش برای همه، همه جا و همه وقت مهیا کند، گفت: همکاری و همیاری متقابل منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس و دانشگاه پیام نور می‌تواند زمینه را برای تحقق عملی حضور دانشجویان خارجی در عسلویه و تبدیل این شهر به یک شهر بین المللی دانشگاهی با محوریت آموزش رشته‌های مرتبط با نفت و پتروشیمی و پالایشگاه فراهم کند.
وی اظهار داشت: توسعه رشته‌های مرکز عسلویه در مقاطع مختلف در حوزه‌های انرژی و پتروشیمی نیز مستلزم همراهی و اعلام نیاز مشترک دانشگاه، منطقه ویژه و مسئولین محلی در وزارت علوم است.
➖ در این مراسم دکتر جابر قاسمی به عنوان سرپرست دانشگاه پیام نور مرکز بین اللملی عسلویه معرفی شد و از زحمات دکتر یونس محمدی یوسف‌نژاد تقدیر و تشکر شد. دکتر جابر قاسمی عضو هیات علمی دانشگاه پیام نور است که بیش از ۱۶ سال سابقه اجرایی در مراکز و واحدهای دانشگاه پیام نور استان بوشهر را داراست.