روابط عمومی
دکتر سید یونس محمدی رییس دانشگاه پیام نور مرکز بین الملل عسلویه

.

بسم الله الرحمن الرحیم

هفته بزرگداشت مقام معلم، فرصت ارزشمندی است تا ضمن تبیین منزلت و جایگاه رفیع علم و دانش، از زحمات معلمان و اساتيد  فرهیخته کشور «این تلاش‌گران فرهیخته، متعهد و اندیشمند عرصه اعتلای فرهنگ و اندیشه میهن عزیزمان» تقدیر کرد.

سفیران هدایت و روشنی و پیام‌آوران نور و آگاهی که از سر عشق و تعهد، عمر گرانمایه خود را چراغ افروز راه دانایی و جهل ستیزی نموده و موجبات رشد و بالندگی و شکوفایی علمی، اخلاقی و فرهنگی جامعه را فراهم می‌کنند.بدون شک در توسعه مبتنی بر دانایی، امر تعلیم و تربیت از ارکان اصلی محسوب شده و نقش معلمان و جامعه خردمند دانشگاهي به‌عنوان یکی از ارزشمند‌ترین سرمایه‌های اجتماعی کشور، مؤثرترین عنصر در مسیر تحقق مأموریت‌های خطیر نهاد  دانشگاه و پرچمدار فرهنگ و تمدن باشکوه اسلامی، بسیار مهم و شایسته توجه است.

اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و خاطره اسوه عملی و چهره ماندگار عرصه تعلیم و تربیت «استاد شهید مرتضی مطهری (ره)»، فرارسیدن هفته بزرگداشت مقام معلم را به همه مجاهدان سنگر مقدس علم و دانش در جای جای ایران اسلامی به‌ویژه اساتید، دردانشگاه پيام نور ، تبریک و تهنیت عرض نموده و با قدردانی از زحمات و خدمات ارزنده این قشر شریف که با صبر و بردباری و سعه صدر خاص خود، مصمم‌تر از همیشه برای انجام موفق رسالت کاری خود سعی و تلاش می‌کنند، از خداوند متعال برای همگی این عزیزان آرزوی توفیق و سربلندی روز افزون مسألت می نمایم.

دكتر سيد يونس محمدي

رئيس دانشگاه پيام نور مركز بين الملل عسلويه