1401/6/30 چهارشنبه
✔️ سرپرست مرکز امور بین‌الملل دانشگاه پیام نور با حکم قائم مقام وزیر علوم، عضو کارگروه همکاریهای بین المللی وزارت علوم شد.
✔️🔖 دکتر مجتبی سلطانی احمدی سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه با حکم قائم مقام وزیر علوم عضو کارگروه همکاریهای بین المللی وزارت علوم شد.

┄┄┄❅🌺✾🌿❅┄┄┄

✔️ دکتر مجتبی سلطانی احمدی سرپرست مرکز امور بین الملل دانشگاه با حکم قائم مقام وزیر علوم عضو کارگروه همکاریهای بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شد.
دکتر وحید حدادی اصل قائم مقام وزیر علوم در امور بین الملل در حکم انتصاب دکتر مجتبی سلطانی احمدی به عنوان عضو کارگروه همکاریهای بین المللی وزارت علوم آورده است، امید است با حضور موثر در جلسات و ارائه نظرات ارزشمند خود سهمی اثرگذار در تدوین برنامه هفتم توسعه در حوزه بین الملل و دیپلماسی کشور داشته باشید.